Katsastusasemien ruuhkat on saatu purettua

 

Málagan provinssissa auton katsastaminen muuttui pandemian alettua lähes häpeällisen vaikeaksi. Pahimmillaan katsastusajan sai vasta neljän kuukauden päähän. Tilanne oli heikko jo ennen pandemiaa, sillä katsastusasemat olivat vajaamiehitettyjä. Kun tähän päälle iski reilun parin kuukauden toimintasulku, oli kaaos valmis.

Tammikuun lopussa tilanne alkoi kohentua, kun katsastustoiminnasta vastaava Verificaciones Industriales de Andalucía (Veiasa) palkkasi katsastusasemille tilapäistyövoimaa jonojen purkuun. Kaikkiaan ruuhkapurkuhommissa on käynyt 180 katsastajaa ja toimistovirkailijaa, ja nyt tilanne on se, että useampaan Málagan alueen katsastuskonttoriin saa varattua ajan jo seuraavalle päivälle.

Veiasa on hoitanut katsastuksia kolme vuosikymmentä, eivätkä jonot ole koskaan aiemmin olleet näin lyhyet.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...