Audilla kaahanneet britit poliisin haaviin

 

Auton kuljettaja ei pysähtynyt poliisin tarkastuspisteellä Mijasissa, vaan lähti ajamaan pakoon. Tästä seurasi takaa-ajo A-7 rantatietä pitkin kohti Marbellaa. Takaa-ajon aikana pakenevan Audin nopeus nousi yli 200 kilometriin tunnissa. Marbellan päässä autoa oli vastassa kaksi kansallispoliisin yksikköä ja ainakin puolen tusinaa paikallispoliisin autoa.

Lopulta pakoauto löytyi hylättynä Nagüelesin alueelta, Marbellan keskustan länsipuolelta. Auton lähistöltä poliisi yhytti autossa olleet neljä brittiä, jotka pidätettiin. Lehtitietojen mukaan useammalla pidätetyistä oli rikosrekisterimerkintöjä jo ennestään.

Tapaus sai alkunsa Riviera del Solin alueella torstaina 13.5. noin kolmen aikaan aamuyöstä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...