Málagassa on paljon katsastamattomia autoja

 

Katsastamattomia autoja on ennenkin ollut liikenteessä melko paljon, mutta pandemian aiheuttamat jonot katsastusasemilla ja epäselvyydet jatketuista ajoista ovat nostaneet ongelman uudelle tasolle. Sen lisäksi että nämä autot vaarantavat liikenneturvallisuutta, ne saattavat käydä raskaaksi myös omistajansa lompakolle. Sakko katsastamattomalla autolla ajamisesta on 200 euroa.

Kaikista Málagan provinssin noin 1,23 miljoonasta autosta katsastamattomien osuus on peräti 16 prosenttia. Jos katsastamattomalla autolla joutuu onnettomuuteen, vakuutus korvaa vain vastapuolelle syntyneet vahingot, eikä välttämättä edes niitä kokonaan, jos onnettomuuden katsotaan aiheutuneen katsastamattoman auton mekaanisesta viasta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...