Pelle Miljoona soolona Fuengirolassa

Pelle Miljoona soolona Fuengirolassa. Tämä kannattaa kokea.

Tinkimätön taiteilija. Ikuinen oman tiensä kulkija. Suomipunkin isä. Suomirockin uudistaja. Hittinikkari, lauluntekijä, kirjailija. Vaikuttaja, esikuva, opettaja. Hippi, rasta, punkkari, rokkari. Maailman kansalainen Haminasta.

Kaikki edellä mainitut määreet osuvat Pelle Miljoonaan. Ja määreitä olisi paljon lisää. Miehen vaikutusta suomalaiseen populaarikulttuuriin ei pysty millään mittareilla mittaamaan, se on vielä enemmän.

Pelle tulee torstaina 18.11. keikalle Kukkoon. Intiimisti mies ja kitara -pohjalta. Lukuisien tuttujen kappaleiden lisäksi kuulemme harvinaisuuksia ja varmasti myös tuoreita teoksia. Ja Pellen karisma on niin suuri, että Kukon terassin lasiseinät ovat vaarassa haljeta. Tämä on niitä iltoja, jolloin kannattaa olla paikalla.

Tee ennakkovaraus osoitteeseen [email protected].com

 

Lue myös Pelle Miljoona aiheinen pääkirjoitus muutaman vuoden takaa:

https://fuengirola.fi/pelle-miljoona/?highlight=pelle%20miljoona

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...