Lumipartio aktivoituu – Yli 10 vuotta seikkailuja Aurinkorannikolla

 

Lumipartion on tarkoitus järjestää myöhemmin syksyllä 10-vuotis juhlavaellus, jolle kutsutaan toiminnassa mukana olleita ihmisiä vuosien varrelta.

Varsinainen lasten ja nuorten partiotoiminta käynnistyy lokakuun alussa.

-Aloitamme pienimuotoisesti järjestämällä kokouksia uudessa paikassa Ystäväntupa Maijalassa Los Pacosissa. Meillä on tarve vapaaehtoisille partion vetäjille, jotta saamme lisättyä toimintaa. Kuka tahansa teinistä mummoon voi osallistua vapaaehtoistyöhön, kaikki apu on tervetullutta.

Lumipartion toiminta jakaantuu kolmeen ikäryhmään. Nuorimmat ovat 7-9 vuotiaat, seuraava ryhmä 10-12 vuotiaat ja yli 12 vuotiaille alkaa oma Meripartio -nimellä kulkeva toiminta.

-Meripartio tekee kaikkea jännittävää ja mielenkiintoista. Ohjelmaan tulee kuulumaan erilaisia vaelluksia, ehkäpä sukellusta, luonnonsuojeluun liittyviä asioita ja vaikka mitä. Meripartiossa käydään myös tutustumassa uusiin urheilulajeihin ja harrastustoimintoihin.

Aurinkorannikon super senderismo, vaellusopas Rami Kääriäinen on luvannut auttaa Bickertonia Meripartion seikkailujen toteuttamisessa.

Lisätietoja Lumipartion toiminnasta saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai soittamalla Minttu Bickertonille numeroon +34 641 202 564. Samalla voit ilmoittautua mukaan toimintaan.

 

 

 

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...