Marc Anthonyn konsertti siirtyy jälleen

 

Alun perin maailmantähden piti nousta Marenostrumin lavalle 26.6.2020. Pandemian puhjettua puhkesivat myös toiveet tuon kesän festivaaleista. Toinen yritys Marc Anthonyn vierailulle piti olla tänä kesänä, 25.6. Nyt myös tämän kesän kiertue on peruutettu.

Pandemiatilanne on edelleen sen verran akuutti ja rajoitukset vaihtelevia, että järjestäjät ovat päättäneet lykätä Anthonyn alun perin kesälle 2020 suunnitellun ja sittemmin tälle kesälle siirretyn kiertueen vielä vuodella, kesälle 2022.

Espanjassa Marc Anthonyn kiertue pysähtyy näillä näkymin yhdeksässä kaupungissa. Fuengirolan Marenostrum on vuorossa juhannuslauantaina 25.6. 2022.

Marc Anthony julkaisi pitkään odotetun Opus -albuminsa toukokuussa 2019. Kyseessä oli hänen ensimmäinen levynsä kuuteen vuoteen. Levyn tiimoilta laulaja ehti kiertää niin Etelä-, Väli-, kuin Pohjois-Amerikassakin, mutta Euroopan osuus joutui pandemian jalkoihin.

Anthonyn levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 12 miljoonaa kappaletta. Hän on voittanut kaksi Grammy-palkintoa ja kuusi Latin Grammy-palkintoa.

Marc Anthony Espanjassa kesällä 2022:

  • Barcelona 17.6.
  • Santiago de Compostela 19.6.
  • Madrid 21.6.
  • Sevilla 23.6.
  • Fuengirola 25.6.
  • Oviedo 29.6.
  • Valencia 1.7.
  • Murcia 2.7.
  • Chiclana 4.7.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...