Esteponaan avautuu uusi luksushotelli

 

Kyseessä on ketjun ensimmäinen hotelli sekä Andalusiassa, että koko Espanjassa. Kyseessä on pienimuotoinen ikuisuusprojekti, sillä jo viime toukokuulle suunniteltu avaaminen on jouduttu pandemian vuosi lykkäämään useampaan otteeseen.

Ketju on sijoittanut uuteen luksus all-inclusive -kohteeseensa 180 miljoonaa euroa. Kohteen seitsemässä rakennuksessa on yhteensä 411 huonetta ja alueella on kahdeksan uima-allasta. Yhtiön oman arvion mukaan hotelli luo 635 työpaikkaa, joista noin 60% täytetään paikallisilla.

Merenrannalla sijaitsevassa hotellissa on muun muassa seitsemän ravintolaa, teatteri, monipuoliset liikuntatilat ja kylpylä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...