Suomelaan uusi hallitus – Puheenjohtajaksi Kirsi Oras

Suomelan uudeksi puheenjohtajaksi kaudelle 2021-2022 valittiin 13.3.2021 pidetyssä sääntömääräisessä yleiskokouksessa Kirsi Oras. Hän toimii kiinteistövälittäjänä ja osakkaana kiinteistövälitystoimistossa Fuengirolassa.

Paavo Ässämäki ei enää asettunut ehdokkaaksi puheenjohtajan tehtäviin eikä hallitukseen. Uuteen hallitukseen valittiin Jarno Kinnunen, Anne Koskimaa-Jaatinen, Merike Link, Päivi Mäkinen ja Klaus Riste. Edellisen hallituksen jäsenet Seppo Moilanen ja Riitta Pulkki jatkavat uudessa hallituksessa.

 Myös Suomelan Sanomien päätoimittaja vaihtuu. Uudeksi päätoimittajaksi on nimitetty Riitta Pulkki, joka vastaa myös tiedottamisesta. Edellinen päätoimittaja Jussi-Mikko Kesti jatkaa lehden toimituskunnassa.

Lue lisää Suomelan uudesta hallituksesta ja suunnitelmista perjantaina ilmestyvästä Fuengirola.fi lehdestä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Syötkö mämmiä?

View Results

Loading ... Loading ...