Lähimatkailua edullisesti Aurinkorannikolla

Moniin paikkoihin järjestetään opastettuja retkiä. Lähimatkailua edullisesti Aurinkorannikolla . Niiden hyöty on siinä, että oppaat tuntevat paikat hyvin ja osaavat kertoa asioita, jotka muuten voisivat jäädä huomaamatta.

Espanjassa parikymmentä vuotta toiminut Woolbed -yritys aloitti toimintansa Málagan alueella tänä syksynä. Yhtenä toimintamuotona se sponsoroi useita päiväretkiä alueella.

-Kutsumme asiakkaamme mukaan hienoille retkille ammattitaitoisten oppaiden kanssa. Koska Woolbed sponsoroi retkiä mittavasti, pystymme tarjoamaan niitä huomattavasti muita toimijoita edullisemmin. Ennen retken alkua, lähtijät osallistuvat kiinnostavaan luentoon, jossa käsitellään unen merkitystä terveydelle. Luennon yhteydessä tarjoamme myös kevyen lounaan ja esittelemme laadukkaita vuodetuotteitamme, Emelie Martin Woolbedista kertoo.

Emelie Martín uskoo Woolbedin liiketoiminnan kantavan pitkään Aurinkorannikolla.

Hienoja lähikohteita

Päiväretkiä on tarjolla viikon jokaiselle arkipäivälle. Nyt joulun aikaan maanantaisin käydään tutustumassa Málagan kasvitieteelliseen puutarhaan, joka on valaistu upeilla jouluvaloilla.

Tiistaisin matkataan Benahavisin historialliseen arabikylään ja Esteponan kaupunkiin. Esteponan kukkaloisto ja orkideapuutarha jää varmasti mieleen matkalta.

Keskiviikkona tutustutaan todelliseen luonnon ihmeeseen El Torcalin kalliomuodostelmiin, jotka kuuluvat Unescon nimeämiin maailmanperintökohteisiin.

El Torcalin kalliomuodostelmat ovat kuin toiselta planeetalta.

-El Torcal on must juttu jokaiselle luontoihmiselle. Aina siellä käytyämme ihmiset huokailevat miten luonto voikaan muokata niin ihmeellisiä veistoksia, oppaana toimiva Tiina Maskonen kertoo.

Torstaina päästään katsomaan oliiviöljyn puristamista Ardalesin kaupungissa. Lisäksi retkellä käydään Setenil de las Bodegasin kylässä, joka on rakennettu käytännössä kallioluolaan.

Viikon kruunaa perjantain retki Cómpetan vuoristokylään ja Almijaran bodegaan. Kylä itsessään on jo nähtävyys, mutta tutustuminen viinitilaan on unohtumaton.

-Cómpeta on ihanan rauhallinen ja konstailematon. Bodega sijaitsee upealla paikalla ja viininvalmistus on perinteistä. Sellaisiin paikkoihin ei omin päin löydä. Ihmiset sanovat, että tällä bodegalla sielu lepää.

Kaikki nämä retket järjestetään yhteistyössä suomalaisen Meriatur.com -matkatoimiston kanssa. Lisätietoa retkistä löytyy osoitteesta suomiretket.com .

 

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...