R&R Law lakitoimisto muutti uusiin tiloihin

Lakitoimiston nimessä sana Law lienee selittämättä selvä, mutta R&R kirjainyhdistelmän takaa löytyvät itse yrittäjät: Raisko ja Rodrigo. Tarkemmin sanottuna suomalainen Katriina Raiskio-Flygare ja espanjalainen Estefanía Rodrigo Morilla.

– Olemme tunteneet toisimme jo yliopistosta saakka. Myös yhteistyötä olemme tehneet jo useamman vuoden, kertoo Katriina Raiskio-Flygare, joka siis suomalaisuudestaan huolimatta on kouluttautunut Málagan yliopistossa. Niinpä paikallinen laki on hänellä hyvin hallussa.

Yhtiön uudet toimitilat sijaitsevat Arroyo de la Mielissä, vain kivenheiton päässä Tivolista, Telefericosta ja rautatieasemasta. Avenida de Tivolin varrella, liikekeskus Las Ventasin tiloissa sijaitseva toimisto tarjoaa Raiskiolle ja Rodrigolle erittäin mieluisat olot.

Uuden toimiston avajaisia vietettiin marraskuun ensimmäisenä perjantaina.

– Nykyiset toimitilat ovat paljon viihtyisämmät, valoisammat ja toimivammat, kuin entiset. Plussaa on myös hyvät pysäköintimahdollisuudet ja juna-aseman läheisyys, Katriina Raiskio luettelee tyytyväisenä

Espanjan ja suomen kielten lisäksi myös englanniksi palvelevalla R&R Law:lla on varsin moninainen asiakaskunta.

– Paljon on suomalaisia asiakkaita, mutta asiakaskuntamme on melko kansanvälinen. On japanilaisia, ruotsalaisia, hollantilaisia ja niin edelleen.

Raiskon mukaan pandemian helpottaminen alkaa jo näkyä myös työpöydän takana.

– Olimme onnekkaita siinä suhteessa, että pandemia ei kovin paljon vaikuttanut asiakasmääriin. Nyt kyllä huomaamme, että asuntokaupat kiihtyvät nopeaa tahtia, varsinkin koska varainsiirtovero on laskenut väliaikaisesti ja se siirtyy myös ensivuoden puolelle.

Espanjan mutkikas asuntokauppa onkin yksi niistä asioista, joiden suhteen Katriina Raiskio-Flygare suosittelee kääntymään lakimiehen puoleen.

– Asuntokaupat ovat todella monimutkaisia Espanjassa, ja pienestäkin asioista voi tulla ongelmia tai kiistoja. Espanjassa siviiliasioissa kannattaa palkata lakimies asuntokauppoihin, perunkirjoituksiin, testamentteihin, sopimus asioihin ja yrityksen perustamisasioihin.

R&R Law palvelee ajanvarauksella p. 651603127 ja sähköposti [email protected] Heidät löytää myös osoitteesta Avenida del Tivoli 17, CC/Las Ventas Local 35, 29631, Benalmadena (Arroyo de la Miel).

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...