Fuengirolalle täysi potti sinisiä lippuja

 

Málagan provinssiin lippuja myönnettiin kaikkiaan 41 kappaletta, mikä on peräti 11 enemmän kuin viime vuonna. Nousu johtuu mm. siitä, että monet viime vuonna lipun menettäneet rannat ovat petranneet tälle vuodella ja saaneet lippunsa takaisin.

Fuengirolan kaikki neljä rantaa, El Castillo, Fuengirola, Los Boliches-Las Gaviotas ja Carvajal, saivat siniset lippunsa myös tänä vuonna näin ollen koko kaupungin rantaviivan voidaan katsoa olevan mallikelpoisessa kunnossa.

Muun muassa veden ja rannan puhtaudesta, palvelun tasosta ja turvallisuudesta kertovia sinisiä lippuja on myönnetty vuodesta 1987 alkaen ympäristöjärjestö Asociación De Educación Ambiental y del Consumidorin toimesta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...