Sydän kiitosta täynnä

Kulunut talvi on ollut hieno. Nyt kun suurin piirtein kauden työt on kalenterissa ja autoon kulkeutuu pikkuhiljaa Suomeen lähtevää tavaraa, on aikaa pysähtyä. Ei vähään aikaan kokouksia, palavereita, harjoituksia, joista talvikausi on keskimäärin koostunut. Esityksiä ja kaiken kaikkiaan hienoja hetkiä yleisön kanssa on ollut odotettua enemmän. Myös upeita kohtaamisia on joukkoon mahtunut. Vaikka pitäisi valittaa vallitsevista olosuhteista, omasta puolestani olen saanut elää hienoa aikaa. Kenties parempaa kuin koskaan 35-vuotisella esiintyvän taiteilijan taipaleellani.

Parasta kaikessa on ollut yhteinen onnistumisen ilo. Sitä olen saanut kokea Centro Finlandian kaikkien toimijoiden kanssa. Mediat ovat tukeneet mitä upeimmalla tavalla suomalaisten yhteisiä hankkeita taidekentällä. Suomelan minua kohtaan osoittama luottamus on ollut valtavaa, enkä kaikilta osin ole pystynyt siihen vastaamaan. Nuorten taidetyöpajahanke etenee vauhdilla. Järjestötoiminta on kukin tahollaan avannut ikkunoita yhteistyölle muiden toimijoiden kanssa. Kiitosten lista on loputon.

Unelmia on luotu ja niihin on tartuttu. Näyttämöllä mahdottomasta on tehty yhdessä mahdollista. Uusia asioita syntyy Aurinkorannikolle. Rohkeus synnyttää rohkeutta ja liike liikettä. Toivon, että syksyllä saisin olla tarpeellinen ja jatkaa siitä mihin yhdessä jäimme kun autonnokka kääntyy autohallista kohti Suomea Vapun jälkeen.

Olen saanut elää valtavan energian ja rakkauden ympäröimänä. Kiitos teille kaikille siitä ja yhteisistä onnistumisista Costa del Solilla.

Päivi Mäkinen

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Syötkö mämmiä?

View Results

Loading ... Loading ...