Tule tutustumaan Smart Work Plaza Bolichesiin

 

Kiinnostus uudenlaiseen työntekemisen konseptiin on ollut runsasta, tilat alkavat syksyn tullen täyttyä mukavasti. Asiakkaat ovat olleet innoissaan Smart Work Plazan oheispalveluista ja toimintaan liittyvästä yhteisöllisyydestä. Myös konseptin joustavuus on saanut kiitosta. Tiloja ja palveluja voi varata juuri omiin tarpeisiin sopivasti päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai vaikka pysyvästi.

Tiistaina 14.9. on mahdollisuus käydä tutustumassa uuden Co-working centerin tiloihin ja toimintaan. Smart Work Plaza Boliches sijaitsee Centro Finlandian rakennuksessa, sisäänkäynti on pihan puolelta. Avoimia ovia vietetään tiistaina klo 16-19. Paikalla ovat Smart Work Plazan operatiivisesta toiminnasta vastaavat henkilöt. He miettivät mielellään kanssasi ratkaisuja yrityksesi tila-, markkinointi-, lupa-, ja kaikkiin muihinkin ajankohtaisiin kysymyksiin. Tarjolla toki myös virvokkeita ja pientä suolaista.

 

Lue myös:

Co-working nousussa – Smart Work Plaza Boliches avattiin – Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...