Epävakaata säätä luvassa tällä viikolla – maastopaloalue voi saada tarpeellisen suihkun

 

Maanantaiaamu valkeni Fuengirolan seudulla pilvisenä ja kosteana. Aiempiin aamuihin nähden ilma oli viileämpi, mutta toisaalta kosteus sai paidan selän märäksi pienelläkin liikkumisella. Pilvinen sää jatkuu ainakin alkuviikon ajan.

Tänä iltana alueelle saapuu sadealue. Pääasialliset sateet näyttävät osuvan huomiselle tiistaille, mutta jo illalla voi pieniä kuuroja tulla. On mahdollista, että aivan rannikon läheisyydessä sadetta ei saada, usein alkusyksyn sateet jäävät muutaman kilometrin päähän rannasta vuorille.

Lämpötilat pysyvät suomalaisittain helteisinä, mutta esimerkiksi 30 astetta tuskin ylittyy tällä viikolla.

Esteponan seudulla riehuu mittava maastopalo. Alueelle luvataan vesisadetta, varsinkin huomenna vettä voi hetkellisesti tulla runsaasti. Esimerkiksi Júzcarin kylään ennustetaan tiistaille lähes 15mm vettä. Toivottavasti sateesta on apua maastopalon sammutuksessa.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

View Results

Loading ... Loading ...