Vesterinen Yhtyeineen His Starsin screenillä

 

Vesterinen Yhtyeineen on tätä nykyä kymmenhenkinen kokoonpano, jonka musiikillinen kirjo on kerrassaan laaja. Sumeilematon tutkimusmatkailu, milloin Ennio Morriconen kartoittamilla lännenmailla, milloin slaavilaisen synkkyyden kehdoissa ja toisaalla taas ruotsalaisen positiivisuuden boolimaljoilla, on tuottanut lukuisia radiohittejä ja sykähdyttäviä lauluja. Huumorilla on myös iso osa orkesterin teksteissä. Esimerkiksi Faija käyttää napapaitaa on loistelias esimerkki osuvasta lyriikasta.

Yhtyeen maine livebändinä on kiirinyt Ivalosta Fuengirolaan saakka. Orkesteri julkaisee viikon kuluttua uuden pitkäsoiton ja sen julkaisukeikka striimataan Fuengirolan His Stars Barin screenille torstaina 15.4. klo 18. Tämän lähemmäksi Vesterisen livemeininkiä ei tällä hetkellä voi päästä. Kannattaa saapua paikalle ajoissa.

 

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...