Málagan koronatilanne räjähtämässä käsiin

 

Itku pitkästä ilosta, pieru kauan nauramisesta. Vanha kansa tiesi mistä puhui. Andalusian maakuntahallitus halusi antaa ihmisille mahdollisuuden, jos ei sentään normaaliin joulunviettoon, niin kuitenkin hieman lisää vapauksia.

Helpotusten seurauksena tällä hetkellä tartuntojen määrä on jyrkässä nousussa koko Andalusiassa. Erityisen paha tilanne on Málagan provinssissa.

Viimeisen viikon aikana koronatartuntojen ilmaantuvuus Málagan alueella on lähes kaksinkertaistunut. Viimeisen seitsemän vuorokauden aikana uusia tartuntoja on löytynyt 3.643 kappaletta, mikä on yli 93% enemmän kuin sitä edeltävinä seitsemänä päivänä.

Uusien tartuntojen ilmaantuvuusluku on Málagan provinssissa nyt 333/100.000 asukasta. Vielä joulukuun viimeisenä päivänä vastaava luku oli 132.

Koko pandemian aikana Málagan provinssissa on tähän mennessä todettu lähes 44.000 koronatartuntaa ja 813 koronakuolemaa. Andalusian itsehallintoalueen vastaavat luvut ovat noin 286.000 tartuntaa ja 5.409 kuollutta.

Maakuntahallituksen edustajat ovat jo todenneet, että mikäli tahti ei pian rauhoitu, voidaan hyvinkin turvautua taas tiukempiin rajoituksiin.

Jaa artikkeli:

Mainos
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesäjuoma?

View Results

Loading ... Loading ...
Mainos