Viinin maistelua ja herkkuruokia – ilmaiseksi!

Viinin maistelua ja herkkuruokia

Viinin sielu syntyy sen valmistamisen yhteydessä. Itse prosessi on yksinkertainen, mutta pienillä yksityiskohdilla taitavat viinintekijät saavat tuotteensa kukoistamaan. Viinin maistelua ja herkkuruokia kannatta yhdistellä ja kokeilla eri kombinaatioita.

Jokainen pullo, jokainen lasillinen, jokainen suullinen voi olla maailmaa syleilevä kokemus. Kokemukseen vaikuttavat lähes kaikki mahdolliset asiat. Sää, mielentila, seura, lasin muoto, viinin lämpötila, tarjoilijan hymy, kalan kypsyys ja kaikki muu mahdollinen muuttavat viinin nauttimisen kokemusta. Laadukas viini maistuu kuitenkin aina laadukkaalta ja kura kuralta.

Jo väri kertoo paljon viinistä. Mitä kaikkea muuta viinistä tulee tietää, tule kuulemaan.

Maanantaina 15.11. Kukossa nautitaan laadukkaita viinejä. Tarjoilijakin hymyilee ja elämä on mukavaa. Kukon sommelier Peter Freislederer esittelee ja maistattaa silloin muutaman erilaisen viinin. Viinikokemukset yhdistyvät Kukon keittiön huolellisesti valmistamiin ruokiin.

Maanantain wine tastingin ruokineen tarjoaa sinulle Woolbed, eli ruoka ja viini ei maksa sinulle mitään. Sinun tulee ilmoittautua tilaisuuteen etukäteen. Se onnistuu laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai soittamalla numeroon +34 687 151 228. Sinulla on samassa tilaisuudessa mahdollisuus kuulla Juha Flinckin pitämä mielenkiintoinen luento unen merkityksestä.

https://fuengirola.fi/category/viihde

https://en.wikipedia.org/wiki/Spanish_wine

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...