Maija Hapuoja laulaa Chrisse Johanssonin tekstejä

Hapuoja ja Chrisse

-Tämä konsertti mennään sanojen ehdoilla. Usein ihmiset kuuntelevat vain rytmiä ja melodiaa ja sanojen merkitys jää vähemmälle huomiolle. Pyrin tällä konsertilla siihen, että ihmiset havahtuisivat kuuntelemaan myös näitä Chrissen hienoja tekstejä.

Hapuoja on sovittanut kappaleet aivan uudenlaisiksi. Esimerkiksi Vasten auringon siltaa kuullaan laulelma -tyyppisenä, Uneen aika vaipuu bossanovana ja Etsin kunnes löydän sun jazzahtavana versiona.

Tunnelma tulee olemaan hyvin tiivis ja kuulijat pääsevät varmasti omiin muistoihin näiden tulkintojen avulla. Illan teemana on rakkaus ja sen koko kirjo, suru, ilo, kyyneleet, kaipaus, kokemus, intohimo ja ennen kaikkea syvät tunteet.

Maija Hapuoja on suomalaisen laulumaailman yksi suurista. Ykköshitit puuttuvat, mutta hänen ääntään on kuultu tuhansilla tutuilla raidoilla taustalaulajana. Jazzin puolella Hapuoja on tehnyt Heikki Sarmannon musiikkia tutuksi ympäri maailman. Hän on toiminut laulunopettajana lukuisille suomalaistähdille Jari Sillanpäästä lähtien.

Maija Hapuojan Tunteet -konsertti sai ensi-iltansa viime maaliskuussa. Se oli silloin loppuunmyyty samoin kuin konsertin uusinta vappuaattona. Nyt tämä hieno konsertti on mahdollisuus kokea Kukossa lauantaina 16.10. Liput maksavat ennakkoon 15€, varaa paikkasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] .

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

View Results

Loading ... Loading ...