Smarttia padelia, golfia ja etätyötä Aurinkorannikolla

 

Ensi syksynä Aurinkorannikolla käynnistyy uudentyyppisiä urheiluaktiviteetteja. Smart Work Plaza ryhtyy järjestämään Padel- ja golfturnauksia. Konseptina on yrityksille suunnattu viikon matka Suomesta Aurinkorannikolle. Matkaan sisältyy paljon sekä liikunnallisia että hauskanpidollisia aktiviteetteja. Niiden lisäksi on mahdollista hyödyntää SWP:n etätyöpisteitä, joissa työskenteleminen on helppoa ja mukavaa. Molemmat matkat toteutetaan lokakuussa. Matkojen huipentumana järjestetään kunnon kisat mahtavine palkintoineen. Kisoihin myös Aurinkorannikolla asuvat ovat tervetulleita. Lisätietoja löytyy osoitteesta Smart Work Events | Smart Work Plaza

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...