Avioerojen määrä putosi Andalusiassa

 

Avioerohakemusten määrä on Andalusiassa laskenut nyt kuusi vuotta peräkkäin. Päättynyt vuosi 2020 näkyy kuitenkin tilastoissa selvän pudotuksen vuotena. Kun aiempina vuosina avioerohakemusten määrä on laskenut korkeintaan muutamalla prosentilla per vuosi, niin vuonna 2020 Andalusiassa haettiin eroja 11,5% vähemmän kuin vuonna 2019.

Koko Espanjan alueella pudotus oli vieläkin suurempi. Vuonna 2020 eroja haettiin 13,3% vähemmän kuin vuonna 2019.

Lasku ei selity pelkästään puolisoiden kasvaneella sopuisuudella, vaan osaltaan asiaan on varmasti vaikuttanut viime keväinen lockdown, jonka aikana myös lakiasioiden hoitaminen vaikeutui merkittävästi.

Koko Espanjassa haettiin viime vuonna noin 20 avioeroa 10.000 asukasta kohti. Andalusia on tässä tilastossa hieman keskiarvon yläpuolella 21,4 prosentillaan.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...