KRP etsii – oletko nähnyt heitä?

Keskusrikospoliisi (KRP) on julkaissut uuden konnagallerian Aurinkorannikolta.

Uutena henkilönä kuvakoosteeseen on nostettu Vesa Nieminen, joka pakoilee muun muassa yhden vuoden ja kuukauden mittaista vankeusrangaistusta varkauksista. Silmälasipäinen Nieminen on helppo tunnistaa vain 167-senttisestä vartalostaan.

Suomen poliisin Espanjan yhdyshenkilön, rikoskomisario Kaj Björkqvistin mukaan ainakin Värttisen uskotaan piileskelevän vihjeiden perusteella suomalaisyhteisössä. Fuengirola-lehden tietojen mukaan taas Pekka Koran ulkonäkö on muuttunut oleellisesti vuosien aikana.

Björkqvist kertoo poliisin tarkastaneen kaikki vanhat vihjeet ja odottaa nyt mahdollisimman tuoreita vinkkejä etsintäkuulutettujen olinpaikasta. Tiedot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: [email protected] tai soittaa numeroon +358 50 440 1800.

Etsintäkuulutettujen olinpaikan voi myös ilmoittaa suoraan Espanjan poliisille, jolloin mahdollinen kiinniotto tapahtuu nopeammin.

KRP:n mukaan Aurinkorannikolla on jäänyt kiinni useampi etsintäkuulutettu kansalaisten antamien vihjeiden perusteella.

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...