Fuengirola koristautuu jälleen upeisiin jouluvaloihin

 

Fuengirolassa ollaan perinteisesti koristeltu joulun alla kadut, puistot, aukiot ynnä muut näyttävin valokoristein. Näin toimitaan myös tänä vuonna.

Kaupungintalolta kerrotaan, että tämänvuotinen jouluvalaistus sisältää kaikkiaan yli kaksi miljoonaa yksittäistä valoa. Niillä koristellaan lukuisat kadunvarret, keskeiset aukiot ja monet julkiset ja muuten merkittävät rakennukset kaupungissa.

Jo useamman vuoden ajan yksi Fuengirolan upeimmista jouluvalaistuskohteista on ollut suuri kolmiulotteinen joulupallo kaupungintalon edessä sijaitsevalla Plaza de Españalla. Näin on myös tänä vuonna. Joulupallon luona on luvassa myös päivittäin show, joka yhdistää valot ja musiikin, joka on nimenomaan sävelletty tähän tarkoitukseen.

Kaupungin perinteinen jouluseimiasetelma nousee tänäkin vuonna keskustaan, Plaza Reyes Católicos -aukiolle. Paikka sijaitsee entisen kaupungintalon, nykyisen hotelli Casa Consistorialin edessä.

Massiivisen joulupallon ohella nykyisen kaupungintalon edustalla Plaza de Españalla nähdään planetaarioteemainen koristelu. Sama teema toistuu myös Fuengirolan keskustan kirkon edessä Plaza de la Constituciónilla ja pääpostin takana sijaitsevalla Plaza de Los Chinorrosilla.

Tämän vuoden jouluvalaistukseen on budjetoitu 650.000 euroa ja sen valmistelut on aloitettu jo elokuussa. Jouluvalaistuksen seremoniallinen sytyttäminen tapahtuu perjantaina 26.11.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...