Fuengirolassa ei juhlita Ferioita tänäkään vuonna

 

Lokakuun kuudennesta kahdenteentoista päivään perinteisesti vietetyt Fuengirolan feriat joudutaan vielä tänäkin vuonna jättämään juhlimatta. Syynä on luonnollisesti pandemia, joka ei vieläkään ole hellittänyt otettaan riittävästi, jotta tuollainen massatapahtuma uskallettaisiin järjestää.

Vaikka koronatilanne on viime viikkoina parantunut hyvää vauhtia, ilmoitti Fuengirolan pormestari Ana Mula maanantaina 7. syyskuuta, että Andalusian terveysviranomaisten ja asiantuntijoiden suosituksiin pohjautuen tämän vuoden feriat on päätetty peruuttaa. Samalla Mula totesi olevansa luottavainen, että ensi vuonna feriat päästään juhlimaan.

Täysin ilman humua ei feriaviikolla kuitenkaan jäädä. Perheen nuoremmalle väelle suunnattu huvipuisto monine laitteineen saapuu kuitenkin feria-alueen etuosaan.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...