Ratkaisuhetket lähestyvät rullakiekossa

 

Turnauksessa olivat mukana myös kaksi kolmesta Fuengirolan joukkuesta: Lions ja Vikings. Sarjaa johtava Barona oli tällä kertaa lepovuorossa.

Sekä Vikings että Lions pelasivat turnauksessa yhden ottelun. Fuengirolalaisjoukkueista ensin areenalle luisteli Vikings, joka sai vastaansa Dragonsin Sevillasta. Vikings aloitti hieman yskähdellen ja ensimmäisen erän puolivälissä joukkue oli vielä tappiolla maalein 1-2.

Sen jälkeen Vikings oikaisi kuitenkin nilkkansa ja kaasutti sevillalaisilta karkuun, loppunumerot kirjattiin fuengirolalaisten hyväksi 14-3. Ottelun tehomiehenä hurjasteli Vikingsin kapteeni Teemu Rastas, joka viimeisteli seitsemän maalia, eli puolet koko joukkueen saaliista.

Seuraavassa ottelussa vaikean alkukauden kokenut Lions kohtasi toisen haparoiden aloittaneen joukkueen, Ceuta Bulldogsin. Molemmat joukkueet olivat ennen ottelua ilman sarjapisteitä, joten jommankumman tappioputkelle oli luvassa päätös.

Ottelun alkoi tasaisena vääntönä, ja vielä ensimmäisen erän loppupuolella oltiin tasanumeroissa 4-4. Sen jälkeen Fuengirola Lions alkoi tampata ceuttalaisten maaliverkkoa oikein urakalla. Ensimmäisen erän viimeisen neljän minuutin aikana Lion iski neljä maalia ja siirtyi 8-4 johtoon. Ottelun loppulukemat kirjattiin 18-8 Lionsille. Ottelun tehomiehet olivat Lionsin Elias Vehmassalo ja Alexander Morhac. Molempien saldoksi kirjattiin 5+2=7 pistettä.

Näin Lions otti kauden avausvoittonsa ja jätti Ceutan Bulldogsit yhdessä Sevillan Dragonsien kanssa sarjan hännille nollakerhoon.

Seuraavan kerran rullakiekon Andalusian liigaa pelataan maaliskuun viimeisenä viikonloppuna Fuengirolassa, Santa Fen kentällä. Lauantaina 27.3. pelataan runkosarja loppuun ja heti seuraavana päivänä, sunnuntaina 28.3. ovat vuorossa playoffit, joissa ratkaistaan myös mestaruus.

Ennen finaaliviikonloppua Fuengirolan Barona ja Vikings johtavat sarjaa tasapisteissä.

Janne Leipijärvi

”Syöttö on aina riski”, tuumasi Vikingsin kippari Teemu Rastas (nro 15) ja viimeisteli seitsemän maalia. Rastas johtaa sarjan pistepörssiä kuuden pisteen erolla seuraavaan.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...