Rullakiekkoturnaus oli Baronan näytöstä

Poikkeusaikoina sarjajärjestelmä rullakiekon Andalusian liigassa on hieman vaihteleva. Avausturnauksessa osa joukkuiesta pelasi peräti kolme ottelua ja osa vain yhden. Sama jatkui myös toisessa turnauksessa.

Viime lauantaina eniten – ja menestyksekkäimmin – kaukalossa ahkeroi Barona Fuengirola. Aamun ottelussa Barona tyrmäsi Ceutan Bulldogsin maalein 18-2. Se ei kuitenkaan jäänyt turnauksen suurimmaksi kylvetykseksi. Iltapäivällä Baronan pyöritykseen joutui Dragons. Kaappikuivaksi lingottu sevillalaisjoukkue poistui kaukalosta 0-23 tappio niskassaan ja äitiä kysellen. Illan viimeisessä ottelussa Barona kaatoi vielä Sevilla HL:n maalein 7-1.

Simon Glimhed ja korkea polviasento. Kiekko luonnollisesti yläkulmassa.

Kaksi muuta fuengirolalaisjoukkuetta, Vikings ja Lions pelasivat kumpikin yhden ottelun, ja senkin toisiaan vastaan heti turnauksen aluksi. Viikonlopunviettoon poistuivat vapautuneemmin hymyillen Vikingisin pelaajat, joukkueen voitettua ottelun maalein 18-0.

Vikings lappoi ainoassa ottelussaan 18 maalia, mutta teutaroi ponnekkaasti myös oman maalin edustalla.

Kaikki kolme otteluaan voittaneen Baronan tuho- ja tehokaksikkona häärivät Lucas Lindblad ja Simon Glimhed. Lindblad kasasi turnauksessa varsin kelvolliset tehot 13+7, ja hän johtaa myös sarjan pistepörssiä yheislukemalla 19+9. Glimhed vilkutteli tulostaulun valoja 14+2 tehopisteen arvoisesti.

Sarja jatkuu 6. maaliskuuta.

Tulokset:

Vikings – Lions 18-0

Barona – Bulldogs 18-2

Dragons – Barona 0-23

Gorillas – Bulldogs 16-1

Barona – Sevilla 7-1

 

Joukkueilla on hieman vaihteleva määrä otteluita, mutta Barona ja Vikings ovat ainoat tappiottomat joukkueet.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...