Iskelmä Gaala tarjolla nyt myös Aurinkorannikolla

Yksi pätkä covid-pilven hopeareunusta on eittämättä mahdollisuus nautiskella perinteisestä Iskelmä Gaalasta nyt jopa Aurinkorannikolta käsin. Koronakuri on Suomessakin edelleen niin tiukkaa, että tänä vuonna Gaala järjestetään striimikonserttina, joka lähetetään suorana lähetyksenä Tampere-talosta perjantaina 12.2.2021 klo 19 Suomen aikaa, klo 18 Espanjan aikaa.

Perinteisessä muodossa Iskelmä Gaalaan osallistuminen on vaatinut noin 60-70 euron hintaisen lipun ja matkustamisen Tampereelle ja silti moni halukas on jäänyt ilman lippua loppuunmyytyyn gaalaan. Nyt tunnelmaan pääsee kotisohvan uumenista lunastamalla 15 euron hintaisen katseluoikeuden. Samalla voi päivittää kontaktin suomalaisen musiikin nykytilanteeseen, jos se on Espanjassa asuessa päässyt ruostumaan.

– On valitettavaa, mutta ymmärrettävää ja välttämätöntä siirtää gaala striimiksi yleisön ja artistien turvallisuuden vuoksi. Pyrimme tekemään gaalasta upean ja ikimuistoisen kokemuksen, toteaa gaalan järjestävän radiokanava Iskelmän ohjelmapäällikkö Ari Ojala.

Vuoden 2021 Iskelmä Gaalassa esiintyvät Behm, Erin, Ressu Redford, Erika Vikman, Stig, Reino Nordin, Irina, Tero Vesterinen, Pete Parkkonen ja Antti Ketonen.

Esiintymisten ohessa Iskelmä Gaalassa palkitaan vuoden nais- ja miesartisti, vuoden tulokas/läpimurto, vuoden albumi, vuoden yhtye ja vuoden iskelmä. Palkinnot perustuvat Iskelmän nettisivuilla tammikuussa järjestettyyn vuosiäänestykseen. Lisäksi tilaisuudessa luovutetaan Iskelmän toimituksesta koostuvan raadin jakama Pro Iskelmä -palkinto sekä Teoston myöntämä Vuoden musiikintekijä-palkinto. Gaalalähetyksessä nähdään palkitsemisten lisäksi myös voittajien haastatteluja.

Iskelmä Gaala suorana lähetyksenä Tampere-talosta perjantaina 12.2.2021 klo 18 Espanjan aikaa. Suoran lähetyksen jälkeen tallenne on katsottavissa vuorokauden ajan. Lippu / katseluoikeus 15€ osoitteesta lippu.fi.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Syötkö mämmiä?

View Results

Loading ... Loading ...