Kolme tuhatta antigeenitestiä Fuengirolan Castle Park-konserttiin osallistujille

Heinäkuun 25.päivä Fuengirolassa ensimmäistä kertaa järjestettävä elektronisen musiikin tapahtuma järjestetään Mare Nostrum konserttialuella Sohailin linnan kupeessa. Korona varotoimenpiteet ovat tarkkaan mietitty. Lipun ostajan on rekistöidyttävä antamalla tarkat henkilötietonsa sekä varattava aika antigeenitestiin, joka suoritetaan konserttipäivänä.

Negatiivisen testituloksen antaneet pääsevät konserttialueelle näyttämällä puhelimestaan QR-koodin, kävelemällä desinfioivan maton läpi ja  lisäksi käsihygieniasta pidetään huolta. Konserttiin osallistujat saavat myös värikoodatun FFP-maskin.  Tietyn värisellä maskilla pääsee samanväriselle aidatulle tanssialueelle, jotka on eristetty toisistaan. Jokaisella alueella on oma sisäänkäyntinsä, wc sekä ruoka- ja juomaterassi. Maskin poistaminen on sallittu ainoastaan syömisen ja juomisen ajan.

Tämä on ensimmäinen kerta Andalusiassa, kun suuren musiikkitapahtumaan osallistujat testataan laajalla antigeenitestillä. Massatapahtumia on toki ollut, kuten Andalucia Open Golf Marbellassa sekä messuja Sevillan ja Malagan messukeskuksissa.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...