Andalusia harkitsee koronarajoitusten säätämistä

 

Morenon mukaan selvityksen alla on ajatus, että jos koronatartuntoojen ilmaantuvuusluku 100.000 asukasta kohden laskee joka päivä kymmenen päivän ajan, voitaisiin sulku ei-välttämättömän liiketoiminnan osalta poistaa. Nykyisellään tuo minimiaika on 14 vuorokautta.

Asia on Morenon mukaan vielä tarkastelun alla, eikä siis päätöstä ole tehty. Asiasta on tarkoitus kuitenkin palaveerata asiantuntijoiden kanssa vielä tällä viikolla. Samalla harkitaan päätöstä siitä, että rajoituksiin vaikuttava katsaus kaupunkien koronalukuihin tehtäisiin jatkossa kerran viikossa, eikä kahdesti kuten tällä hetkellä.

Mikäli sulkuajan minimimitta päätetään laskea, se saattaa osoittautua ilouutiseksi esimerkiksi Málaga Capitalin ravintoloille. Málagan luvut ovat laskeneet nyt seitsemän päivää peräkkäin.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...