Tomi Metsäkedon koskettavat joulukonsertit

Nyt Metsäketo saapuu uudelleen Aurinkorannikolle esiintymään yhdessä pianisti Henrik Wikstörmin kanssa. Tällä kertaa hän on virittäytynyt joulun tunnelmiin.

 – Konserttien ohjelmisto koostuu suomalaisista ja kansainvälisistä kauniista ja koskettavista joululauluista. Ajattelin joululaulujen lisäksi esittää joitain ikivihreitä lähtien Frank Sinatrasta sekä italialaisista ja espanjalaisista klassikoista. Tehdään illoista viihdyttäviä ja rentoja, Mesäketo lupaa.

 Metsäkedolla on vahva klassisen musiikin tausta. Laulamisen hän aloitti jo pikkupoikana Cantores minores -kuorossa. Hän opiskeli viisi vuotta Sibelius-Akatemiassa ennen kuin keikkailu vei voiton. Hän on laulajana arvostettu ja kysytty ammattilainen.

 Metsäketo esiintyy ravintola Kukossa tiistaina 14.12. ja keskiviikkona 15.12.  Show time on klo 19, ovet avataan klo 17.30. Liput kannattaa hankkia ajoissa, edellisillä kerroilla ne ovat loppuneet kesken. Liput voi varata laittamalla sähköpostia osoitteeseen varaukset.kuk[email protected] . Ennakkoon varattuna lippu maksaa 20€. Ovelta 23€.

 

Lue myös:

https://fuengirola.fi/naiset-eivat-tajunneet-seurauksia/?highlight=mets%C3%A4keto

 

 

 

 

 

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...