Aitana hurmasi Goya-gaalassa

Málaga sai tänä vuonna isännöitäväkseen Espanjan suurimman ja kauneimman elokuva-alan tapahtuman, Goya-gaalan. Maailmantilanteesta johtuen gaala järjestettiin varsin poikkeuksellisena versiona, sillä gaalassa fyysisesti läsnä olivat vain esiintyjät: juontajat, palkintojen jakajat ja esiintyvät artistit. Yleisö oli tällä kertaa tv-lähetyksen varassa ja myös palkintoehdokkaat jännittivät kodeissaan etäyhteyksien päässä.

Gaala järjestettiin Teatro del Sohossa Málagan keskustassa. Sen juonsivat kaupungin oma poika Antonio Banderas ja Espanjan televisioakatemian puheenjohtaja María Casado.

Espanjan Oscarinakin tunnetun Goya-patsaan vuoden parhaasta elokuvasta sai Las Niñas. Parhaan ohjauksen palkinto meni Salvador Calvolle elokuvasta Adú.

Parhaana naispääosana palkittiin Patricia López Arnáizin roolityö elokuvassa Ane. Miespääosan Goya meni Mario Casasille elokuvasta No Matarás.

Tämänvuotisen Goya-gaalan suurin palkintorohmu oli Akelarre, joka palkittiin kaikkiaan viidellä Goyalla. Las Niñas (4) ja Adú (4) olivat gaalan seuraavaksi menestyneimmät elokuvat.

Vaikka yleisö loistikin poissaolollaan, oli gaalaan silti järjestetty myös ohjelmanumeroita. Yksi illan kohokohdista oli vasta 21-vuotiaan Aitanan tulkinta mm. Barbara Streisandin tunnetuksi tekemästä klassikosta Happy Days Are Here Again.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...