Tarja Leskinen Jazz Trio – kun tunne ratkaisee

-Tarja on solistina sellainen, että liian kovaa ei kannata yrittää mennä. Tarja tykkää tunnelmoida kaikessa rauhassa ja minä ja Pitkäsen Janne seuraamme perässä, kertoo yhtyeen kitaristi Ari Onnela.

Tarja Leskinen jazz trio on tuore kokoonpano. Janne Pitkänen saapui syksyllä Aurinkorannikolle ja hän on saavuttanut lyhyessä ajassa maineen loistavana puhaltajana. Esimerkiksi keikat Andalusian Swingbandin kanssa ovat osoittaneet, että kyseessä on virtuoosimainen soittaja.

Ari Onnela on jo pitkältä ajalta tuttu takuuvarma muusikko Aurinkorannikolta. Hän on soittanut Tarja Leskisen kanssa useammassakin kokoonpanossa.

Koko komeuden kruunaa Aurinkorannikon ylivoimainen naisääni Tarja Leskinen. Leskisen laulussa kuuluu loppuun asti hiottu tekniikka, mutta se jättää silti sopivasti tilaa sielukkaalle tulkinnalle. Leskinen on parhaimmillaan herkissä balladeissa, häntä voi helposti verrata tunnelman luojana vaikkapa Norah Jonesiin.

Luvassa on klassikoita ja tuntemattomampia kappaleita. Eikä kaikki musiikki suinkaan ole alun perin jazzia, yhtye on sovittanut itselleen sopivaksi monenlaista musiikkia.

Tarja Leskinen Jazz Trio keikalla Kukossa torstaina 9.12. Varaa paikkasi etukäteen laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected].

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...