Ensimmäinen päivä kahteen kuukauteen ilman koronakuolemia Málagassa

 

Myös paine sairaaloissa on jatkanut laskua. Tällä hetkellä Málagan alueella sairaalahoidossa Covid 19-viruksen aiheuttaman taudin vuoksi on 278 potilasta. Luku on 99 vähemmän kuin viikko sitten sunnuntaina. Tehohoidossa heistä enää 48, viikko sitten luku oli 57. Suunta on siis hyvä. Enimmillään koronan takia tehohoidossa Málagan alueella oli 129 ihmistä. Synkin luku osui helmikuun kymmenenteen päivään.

Koronalukujen laskussa tapahtui perjantaina ja lauantaina pieni nykäys ylöspäin, mutta sunnuntaina laskusuunta jälleen palasi käyriin. Viikonloppuisin julkaistavat luvut ovat joskus olleet hieman epäluotettavia, osa tapauksista on kirjautunut vasta alkuviikolle. Maanantaina ja tiistaina näemme, miten tilanne on oikeasti kehittynyt.

 

Antti Pekkarinen

 

Lähteenä käytetty diariosur.es -sivuston artikkelia.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...