Romantiikkaa ja erotiikkaa Johanna Kuvajan musiikkivideolla

 

Johanna Kuvaja julkaisi pari vuotta sitten eroottissävytteisen ”Shower” kappaleen ja siihen liittyvän videon. Videon myötä hänelle avautui mahdollisuus esiintyä Portugalin Playboy -lehden sivuilla.  Lehtikuvat nostivat Kuvajan julkisuuteen ja hän päätyi useamman kerran iltapäivälehtien etusivuille. Kolmen lapsen äiti on harvinaisuus laadukkaiden miestenlehtien keskiaukeamalla.

Etotiikka on tullut osaksi Johanna Kuvajan brändiä aistillisten laulujen kautta.

Kuvajan elämässä ennen Playboyta seksi ja erotiikka oli näyttänyt hänelle enemmänkin nurjaa puoltaan.

-Playboyssa esiintyminen oli monella tapaa voimaannuttava kokemus. Omassa elämässäni oli tapahtunut ikävää seksuaalista häirintää niin arkityössäni kuin myös viihdemaailman puolella. Vuosia sitten eräs levy-yhtiö kiinnostui tekemistäni lauluista. Musiikkiurani ei tuolloin edennyt minnekään, koska en suostunut ryhtymään seksuaaliseen kontaktiin levy-yhtiön edustajan kanssa.

Musiikkialan Ikävien kokemusten jälkeen Kuvaja päätti aloittaa työt koulutustaan vastaavassa työssä. Hän ehtikin olla virassa useamman vuoden, kunnes työpaikalla tapahtui ikävä välikohtaus.

-Tuntemani mies käytti minua törkeästi seksuaalisesti hyväksi. En pystynyt kohtaamaan kyseistä henkilöä enää työyhteisössä. Muutenkin  silloinen työ alkoi kyllästyttämään ja viihdeala alkoi kiinnostaa yhä enemmän.

Tulevalla musiikkivideolla vilahtaa tuttuja maisemia ja paljasta pintaa.

Playboy vapautti

Playboyn kuvaukset sattuivat juuri siihen saumaan, kun Kuvaja oli päättänyt irtisanoutua opettajan työstä. Kuvaukset ja kuvien julkaisu toimi erinomaisesti vanhan elämän karistajana ja uuden imagon starttaajana.

-Päätin olla rohkea ja lähteä hyödyntämään niitä avuja, joita luonto on minulle antanut. Ensimmäisissä julkaistavaksi valituissa kappaleissa oli vahva seksuaalinen vire, ja sitä kautta niistä tehdyt videotkin olivat kuvamaailmaltaan eroottisia.

Aurinkoa ja uima-altaita. Elämää eteläisessä Espanjassa.

Kuvajan tapauksessa seksikkyys on vain osa kokonaisuutta. Musiikin tekijänä hän on lahjakas ja kunnianhimoinen nuori nainen. Kuvaja on käynyt konservatoriota kuusivuotiaasta saakka ja opettajan opinnoissaan hän erikoistui musiikkiin. Hän säveltää ja sanoittaa itse kaikki kappaleensa. Äänialaa löytyy yli viiden oktaavin verran.

Kuvajan seuraava kappale ”Wanna make love to you” julkaistaan myöhemmin keväällä, kunhan nyt kuvattava video valmistuu. Artisti sanoo kappaleen olevan päivitetty versio ”Je t´aime” klassikosta.

-Nimensä mukaisesti laulu kertoo rakastelusta. Siinä tehdään ero seksin ja sitoutuneen henkiseen yhteyteen perustuvan rakastelun välillä. Juuri tätä sitoumusta olemme hakeneet myös musiikkivideota kuvatessamme. Asia on minulle hyvin henkilökohtainen, elämässäni on ollut kyllä seksiä, mutta kertaakaan en ole rakastellut niin, että olisin tuntenut vastapuolen kanssa vahvaa, sitoutunutta henkistä yhteyttä.

Musiikkivideon ohjaajaksi Kuvaja löysi nettihaun kautta espanjalaisen David Alcaiden. Ohjaajan kautta löytyi myös Kuvajan vastanäyttelijä videoon. Hän on komea espanjalaismies Dani Rivero.

-Ohjaaja lähetti minulle kuvia useista espanjalaisista miesmalleista. Kun näin Danin kuvat, valitsin hänet saman tien. Hänen ulkonäkönsä ja kuvista huokuva karisma miellytti minua heti. Vasta kuvausten aikana minulle selvisi, että hän on voittanut esimerkiksi Mister Mundo (world) ja Mister Europan tittelin. Hänen kanssaan on ollut helppo työskennellä, hän on kova ammattilainen. Dani on esiintynyt esimerkiksi Calvin Kleinin, Vercasen ja Volvon mainoksissa.

Dani Rivero ja Johanna Kuvaja videon kuvauksissa.

Kuvaja lupaa, että keväällä julkaistavassa videossa on vahva eroottinen lataus.

-Sitä voisi hyvin kutsua K-18 videoksi, Kuvaja hymyilee.

Rahoitus netistä

Kuvaja kävi nauhoittamassa ja miksaamassa ”Wanna make love to you” kappaleen Lontoossa huipputuottaja Sefi Carmelin studiossa. Musiikin tuottaminen kunnolla ja vieläpä korkealaatuisen musiikkivideon tekeminen kappaleeseen ei ole halpaa lystiä. Kuvajalla ei tällä hetkellä ole taustallaan levy-yhtiötä, joka maksaisi viulut, joten rahoitus on ollut hankittava itse. Siinä hän on jälleen hyödyntänyt luontaisia avujaan ja eroottista brändiään.

Nettikuvat ovat nykyään haluttuja. Hyvistä kuvista ja videoista ollaan valmiita maksamaan sievoisia summia.

-Playboyn tuoman julkisuuden jälkeen olen ladannut eroottisia kuvia ja videoita itsestäni maksulliseen OnlyFans -nettipalveluun. Minulla on seuraajia ympäri maailman ja nämä miehet maksavat hyvin aina, kun lataan uutta materiaalia sivustolle.

Nettituloilla Kuvaja on pystynyt rahoittamaan elämänsä ja musiikkituotantonsa.

-Seksi myy, se näyttää olevan ikuinen totuus, Kuvaja naurahtaa.

Antti Pekkarinen

Kuvat: Katja Korhonen ja David Alcaide

Meikki: Laura Pakarinen Moreno

 

 

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pitäisikö koululaisten lomaa siirtää myöhemmäksi?

View Results

Loading ... Loading ...
Mainos