Koe Elvis – hieno tribuutti

 

Johnny G. on englantilainen Elvis-tributoija. Hän on saanut alalla mainetta maailmanlaajuisesti ja voittanut useita palkintoja Elvis showllaan. Ensi maanantaina Kukossa on mahdollisuus kokea Kuninkaan paluu niin aitona kuin se ylipäätään on mahdollista.

Johnny G esittää Elviksen kappaleita koko Kuninkaan uran ajalta aina 50-luvun rockabillystä 70-luvun balladeihin saakka. Woolbed tarjoaa tämän hienon shown ja vielä lisäksi kolmen ruokalajin illallisen sekä valinnaisen ruokajuoman. Näiden lisäksi pääset kuulemaan Juha Flinckin kiinnostavan luennon unen merkityksestä.

Tilaisuuteen täytyy tehdä ennakkovaraus ja se onnistuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai soittamalla numeroon +34 687 151 228.

Tilaisuus alkaa maanantaina 8.11. klo 17.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...