Sunnuntai-shoppailu voi alkaa

 

Kesäkuun ensimmäisestä päivästä alkaen kuuden Aurinkorannikon kaupat voivat halutessaan avata ovensa asiakkaille myös sunnuntaisin. Nämä kaupungit ovat Fuengirola, Benalmádena, Torremolinos, Marbella, Estepona ja Nerja.

Kaikki mainitut ovat kaupunkeja, joiden on todettu olevan suuresti turismista riippuvaisia, ja maakuntahallitus toivookin, että aukiolon laajentaminen myös sunnuntaille auttaisi osaltaan alaa toipumaan pandemian aiheuttamista tappioista.

Heinäkuun alusta alkaen sama oikeus laajenee koskemaan myös Mijasia, Manilvaa ja Rincón de la Victoriaa. Kaikissa kaupungeissa oikeus sunnuntaiaukioloihin jatkuu syyskuun loppuun.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...