Liga Andaluza käynnistyy viikonloppuna

 

Fuengirola LIONS organisaatio lähtee Andalusian liigaan kolmella joukkueella: mustapaitainen Barona Fuengirola, keltapaitainen Fuengirola Vikings ja punapaitainen Fuengirola Latin Team. Fugen joukkueet pääsevät starttaamaan kauden kotikentällään, kun avausturnaus pelataan Los Bolichesissa Santa Fen kentällä lauantaina 6. ja sunnuntaina 7. marraskuuta.

Koko kauden ensimmäisessä ottelussa, lauantaina klo 9.30, Fuengirola Latin Team kohtaa Macacosin. Kyseessä on samalla uuden Latin Teamin ensimmäinen sarjaottelu.

Fuengirolan joukkueista Latin Team pelaa kaksi ottelua, Barona niin ikään kaksi ottelua ja Vikings urakoi kolme ottelua. Näistä viimeinen on sunnuntaina turnauksen päättävä kamppailu paikallisvastustaja Baronan kanssa.

Nyt ovat vihdoin ovet auki myös katsojille. Pelit pelataan Santa Fen sisähallissa, Los Bolichesin stadionilla, Nuriasolia vastapäätä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...