Rullakiekossa uusi kausi ja uusi sarja

 

Fuengirola LIONS on aloittanut jo kesätreenit ja uusia pelaajia toivotaan mukaan ihan pienistä 7-8 vuotiaista aina aikuisiin asti. Tarkoituksena on pelata tällä kaudella junioreissa neljässä eri ikäryhmässä: 2011 syntyneet ja nuoremmat, 2009-10 syntyneet, 2007-08syntyneet ja 2005-06 syntyneet. Aikuisissa pelataan Andalusian liigaa kolmella eri joukkueella: Barona, Vikings ja uusi joukkue, jolla ei ole vielä nimeä.

Viime vuonna seuran kolmas joukkue pelasi nimellä LIONS, mutta koska se oli heikoin kolmesta joukkueesta ei ollut loogista, että sillä oli seuran nimi ja värit.

Tänä vuonna on tarkoitus että aikuisten Fuengirola LIONS joukkue sinisessä pelipaidassa on näistä kolmesta joukkueesta kerätty edustusjoukkue turnauksiin ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa pelattavaan Liga Nacional de Hockey Linea (LNHL).

Uudessa Espanjan liigassa ei ole rajoituksia pelaajien kansalaisuuden suhteen. Tämä sopii Fuengirolalle, kun rosterissa on vain yksi espanjalainen. Joukkueita uudessa sarjassa on alustavasti 12 ja ne ovat Cartagena, Murcia, Sevilla, Gelves, Villareal, Almassera, Villarrobledo, Madrid, Galapagar, Vitoria ja tietenkin Fuengirola.

Tällä hetkellä Fuengirola LIONS neuvottelee paikallisen rullasählyseuran kanssa jos voitaisiin kokeilla pelialustana muovimattoa, joka mahdollistaisi kotipelien saamisen Fuengirolaan.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...