Fuengirolan poliisin sakkokynät sauhusivat

 

Pitkän pääsiäisviikonlopun aikana, keskiviikosta sunnuntaihin, poliisi vahti tarkalla silmällä koronarajoitusten noudattamista myös Fuengirolassa. Numeroiden valossa näyttää siltä, että valvonnalle oli tarvetta. Viiden päivän aikana Fuengirolan paikallispoliisi kirjoitti 273 sakot koronasäädösten rikkomisesta.

Odotetusti eniten sapiskaa tuli maskin käyttämättä jättämisestä ja väärästä käytöstä. Peräti 145 sakkoa johtui maskin puuttumisesta tai siitä että se ei ollut kunnolla. Lauantai näytti olevan erityisen hankala päivä maskien suhteen, silloin maskirapsuja kirjoitettiin peräti 104.

Myös ulkonaliikkumiskiellon rikkominen oli suhteellisen yleistä. Viiden päivän aikana poliisi kirjoitti 75 sakot ihmisille, jotka olivat liikkeellä klo 23 jälkeen.

Provinssien välisen liikkumiskiellon rikkomisesta kiinni jäi sakon arvoisesti 23 henkilöä. Lisäksi poliisi ratsasi kahdet laittomat loma-asunnoissa pidetyt yksityisjuhlat, joiden seurauksena sakolla muistettiin 30 juhlijaa.

Pandemian alusta, reilu vuosi sitten, tähän päivään laskettuna Fuengirolan paikallispoliisi on nyt jakanut noin 9.000 sakkorangaistusta koronasäädösten rikkomisesta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Syötkö mämmiä?

View Results

Loading ... Loading ...