Lomaviikolla Tuiskulaan askartelemaan

 

Ensi viikolla monet Aurinkorannikon suomalaislapset viettävät hiihtolomaa. Hiihtämään lähteminen vaatii melko suuria ponnistuksia, lomalla voi tehdä myös paljon muuta, askartelu on kivaa ja kehittävää puuhaa. Lastenkerho Tuiskula järjestää lomaviikolla joka päivä askartelukerhon klo 12-14. Kerhoon kannattaa ilmoittautua ajoissa, mukaan voi ottaa kerrallaan vain 6 pientä askartelijaa, johtuen voimassa olevista koronasäännöistä.

Askartelukerho on tarkoitettu 3-12 vuotiaille lapsille. Ennakkoilmoittautumisien perusteella lapset jaetaan mahdollisimman tasaisiin ryhmiin ikäryhmittäin. Materiaalimaksu kerhosta on 10€/2h. Ilmoittautua voi joko puhelimitse numeroon +34 636 874 330 tai sähköpostitse [email protected] . Tiistain ja torstain vakiokerhot kokoontuvat myös lomaviikolla normaalisti klo 16.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...