Valospektaakkeli valtasi Málagan kasvitieteellisen puutarhan

 

La Concepciónin kasvitieteellinen ja historiallinen puutarha Málagan kaupungin pohjoislaidalla tarjoaa sydäntalven keskelle valonäytelmän, jollaista ei näillä main ole ennen nähty. Pääosassa eivät ole täydellä volyymillä loppuunsoitetut joululaulut tai joulupallot, vaan tarjolla on jotain ihan muuta, mutta silti mainiosti ajankohtaan sopivaa.

Upeasti valaistu reitti on suunniteltu niin, että siitä pääsee nauttimaan myös esimerkiksi pyörätuolilla ja lastenrattailla.

Auringon laskettua ja pimeyden saavuttua La Concepciónin puutarhassa syttyvät ”Las luces del botánico”. Puutarhaan on luotu maltillisen upeilla värivaloilla reilun kahden kilometrin mittainen kävelyreitti, joka vie johonkin aivan muualle. Puutarhan muutoinkin upea kasvisto, hienot rakennukset ja muut nähtävyydet loistavat mielikuvituksellisissa väreissä ja kuvioissa, ja kokemuksen kruunaa musiikki, joka soi kauniisti taustalla, eikä särje tärykalvoja.

Alueella saa liikkua omaan tahtiin ilman aikarajoitusta.

Näky on niin kertakaikkisen upea, että riittäköön, kun annamme kuvien puhua. Sen lisäksi todettakoon, että jokailtainen valon ja musiikin spektaakkeli on koettavissa 9. tammikuuta asti klo 18.30-23.

Omin neuvoin saapuvien kannattaa huomioida, että alueen parkkitilanne voi olla ruuhkainen. Opastettu retki kyyteineen tai junan ja taksin yhdistelmä saattaa säästää hermoja.

 

Retkelle joulun loistoon

Jos haluaa lähteä tutustumaan La Concepciónin kasvitieteellisen puutarhan upeaan valoshow’hun opastetusti, se onnistuu helposti suomalaisen matkatoimisto Meriatur.com:n kanssa.

Meriatur.com järjestää maanantaina 13. ja maanantaina 20. joulukuuta retken, jolla mennään ensin Alhaurin de la Torressa sijaitsevaan Viveros Guzmanin puutarhamyymälään, jonka upeat jouluvalot ja koristeet ovat yksi joulun ajan nähtävyyksistä jo itsessään. Lisäksi myynnissä on joulukoristeita ja kasveja.

Tämän jälkeen, illan pimentyessä, matka jatkuu Málagaan, La Concepciónin kasvitieteelliseen puutarhaan. Lisätietoa retkestä ja varaukset kätevästi osoitteesta Meriatur.com.

Janne Leipijärvi

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...