Pikkis & Silen band klassikkoillassa

 

Pikkis Karen on legenda Aurinkorannikolla. Hänen elämänmakuista, karheaa ääntään on kuultu alueella jo vuosikymmeniä. Mikään pikainen tähdenlento ei ole myöskään Markku Silen. Hänet tunnetaan parhaiten inspiroivista Santana tulkinnoistaan.

Kun näiden kahden solistin taustalle laitetaan kokenut bändi, Harri Nikkinen, Tane Siltanen ja Hasse Rautio syntyy ryhmä, joka tuntee perinteen, mutta pystyy luomaan omanlaisensa hengen ja soundin tuttuihin klassikoihin.

Klassikoiden parissa perjantai-ilta 8.10. vietetäänkin. Biisilistalta löytyy Pikkiksen ominta aluetta bluesia, Silenin bravuureita Santanaa ja paljon aarteita angloamerikkalaisen rytmimusiikin laajasta katalogista. Mukana on Eaglesia, Claptonia, Dylania, Lynyrd Skynyrdia ja muita herkkuja. Yllätyksiäkin on luvassa, tiedä vaikka kuulisimme muutaman herkän suomalaisen iskelmänkin keikalla.

Varaa paikkasi klassikkoiltaan ajoissa. Laita sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Saat vastauksena ohjeet lipun lunastamisesta. Ennakkovarauksessa lippu maksaa 10€ ovelta 12€.

 

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...