Pitkän viikonlopun matkailu on rauhallista

Costa del Solin alueen hotellien yhdistys Aehcos on arvioinut, että tulevan pitkän puente-viikonlopun aikana alueen hotellien täyttöaste jää noin 52 prosenttiin. Yhdistyksen mukaan koronaviruksen uuden Omicron-variantin aiheuttama huolestuneisuus näkyy jo kansainvälisten turistien määrässä. Samaan aikaan syrjäisemmillä seuduilla sijaitsevan ns. rural-majoituksen kysyntä on kasvanut, koska monet perheet kokevat sen turvallisempana. Järjestön puheenjohtajan Javier Hernándezin mukaan pandemiaa edeltäneen vuoden 2019 majoitusluvuista jäädään näillä näkymin jälkeen noin 19 prosenttiyksikköä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...