Pitkän viikonlopun matkailu on rauhallista

Costa del Solin alueen hotellien yhdistys Aehcos on arvioinut, että tulevan pitkän puente-viikonlopun aikana alueen hotellien täyttöaste jää noin 52 prosenttiin. Yhdistyksen mukaan koronaviruksen uuden Omicron-variantin aiheuttama huolestuneisuus näkyy jo kansainvälisten turistien määrässä. Samaan aikaan syrjäisemmillä seuduilla sijaitsevan ns. rural-majoituksen kysyntä on kasvanut, koska monet perheet kokevat sen turvallisempana. Järjestön puheenjohtajan Javier Hernándezin mukaan pandemiaa edeltäneen vuoden 2019 majoitusluvuista jäädään näillä näkymin jälkeen noin 19 prosenttiyksikköä.

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Joko tänä vuonna päästään koronasta eroon?

View Results

Loading ... Loading ...

YRITTÄJÄ

Oletko kiinnostunut mainostamaan Fuengirola.fi -lehdessä tai verkkosivuilla?