Nina Töllistä toinen sosiaalikuraattori Aurinkorannikolle

Aurinkorannikon sosiaalityön hanke on ollut käynnissä reilun vuoden ajan ja asiakasmäärä on kasvanut tasaisesti koko ajan. STEAn hankkeelle myöntämän rahoitukseen puitteissa työtä hallinnoiva Merimieskirkko on voinut palkata Aurinkorannikolle toisen sosiaalikuraattorin määräajaksi vuoden 2022 loppuun.
Aurinkorannikon toisena sosiaalikuraattorina aloittaa tammikuun 2022 alussa yhteiskuntatieteiden maisteri Nina ” Tölli. Nina on asunut jo pitkään Fuengirolassa, joten alue ja ihmiset ovat hänelle entuudestaan tuttuja.

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Joko tänä vuonna päästään koronasta eroon?

View Results

Loading ... Loading ...

YRITTÄJÄ

Oletko kiinnostunut mainostamaan Fuengirola.fi -lehdessä tai verkkosivuilla?