Testipakko Suomesta Espanjaan tullessa jatkuu

 

Päivitetty lista astuu voimaan 7.6. ja se on näillä näkymin voimassa 20.6. asti. Kyseisellä listalla korkean riskin maista on mukana myös Suomi, entistä laajemmin. Kesäkuun 6. päivään asti voimassa olevan listan mukaan Suomesta riskialueen ulkopuolelle on rajattu Ahvenanmaa, Länsi-, Pohjois- ja Itä-Suomi, eli käytännössä vain Etelä-Suomi on riskialuetta.

Kesäkuun 7. päivä alkaen Suomi on kuitenkin riskialuetta pois lukien vain Ahvenanmaa ja Länsi-Suomi. Muilta alueilta Espanjaan lähtevät joutuvat esittämään negatiivisen koronatestitodistuksen. Tämä koskee kaikkia kuusi vuotta täyttäneitä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Kumpi sykähdyttää enemmän, Maamme laulu vai Finlandia-hymni?

View Results

Loading ... Loading ...
Uusimmat artikkelit