Fuengirola auttaa ikäihmisiään

 

Ensimmäisessä vaiheessa kaupunki otti yhteyttä yli 70-vuotiaisiin yksin asuviin asukkaisiinsa. Kun heidän avuntarpeensa oli kartoitettu, aloitettiin yhteydenotot yli 70-vuotiaisiin, jotka eivät asu yksin. Tarjolla on apua muun muassa kaupassa asiointiin ja muuhun välttämättömään.

Näyttää siltä, että espanjalainen perhe- ja läheiskeskeinen kulttuuri toimii varsin hyvin. Nimittäin suurimmassa osassa tapauksista ikäihmisten tarpeista huolehtivat joko heidän perheensä, sukulaisensa tai naapurit.

Toistaiseksi yhteyttä on otettu jo noin 3.000 yli 70-vuotiaaseen henkilöön. Ensimmäiseksi oltiin yhteydessä noin 1.200 yksin asuvaan ikäihmiseen. Kun heidän tarpeensa oli kartoitettu, on avun tarjoamista laajennettu nyt jo lähes 2.000 vanhukseen jotka eivät asu yksin. Joukossa on myös satamäärin ei-espanjalaisia, joille apua on tarjottu heidän omalla kielellään.

Jaa artikkeli:

Mainos
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pitäisikö koululaisten lomaa siirtää myöhemmäksi?

View Results

Loading ... Loading ...
Mainos