Fuengirolalle lähes 280.000 euroa lisärahoitusta

 

Andalusian maakuntahallitus on jakanut Fuengirolan kaupungille tarkalleen 277.303,43 euroa rahaa, joka on peräisin Euroopan sosiaalirahastosta. Näin on haluttu paikata sitä, että Espanjan hallitus ei ole saanut toistaiseksi jaettua näitä avustuksia.

Fuengirolan rahastosta vastaava Rosana Bravo (kuvassa) kertoo, että rahat on käytetty kaupungin hädänalaisimpien auttamiseen. Joukossa on muun muassa noin 350 perhettä, joiden taloudellinen tilanne on koronakriisin vuoksi erittäin vaikea. Perheitä on avustettu muun muassa sähkö- ja vesilaskujen maksamisessa sekä välttämättömien elintarvikkeiden hankinnassa.

Perheiden lisäksi apua on tarjottu myös ikäihmisille. Kaupungin henkilökunta on ollut yhteydessä jopa 3.000 kaupungin iäkkääseen asukkaaseen tarjotakseen apua asioiden hoidossa viruspandemian aikana.

Jaa artikkeli:

Mainos
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesäjuoma?

View Results

Loading ... Loading ...
Mainos