Virtuaalisesti klubille – Livemusaa verkossa

 

Koronavirus sulki soittoruokalat ja muut huvipaikat. Elävää musiikkia ei tällä hetkellä pääse kuulemaan missään. Tai ei asia nykymaailmassa ihan näin yksinkertainen ole. Nettiyhteydet ja erilaiset alustat tarjoavat paljon mahdollisuuksia livenä lähetettyihin musiikillisiin nautintoihin. Ei se tunnelma tietysti ihan sama ole kuin tanssilavalla tai rokkiluolassa, mutta mielenkiintoista ja erilaista livemusiikkia on nyt tarjolla paljon.

Myös Aurinkorannikon suomalaiset muusikot ovat laittamassa omia viulujaan tähän subbariin. Monen kohdalla ongelmana ovat liian huonot nettiyhteydet, mutta ne joilla kaistaa riittää, aikovat sitä myös käyttää.

Tarjan livekeikka

Tarja Leskinen tunnetaan laulajana, jonka ylivoimainen tekninen osaaminen ei peitä hänen kykyään heittäytyä tunteella mukaan esittämäänsä musiikkiin.

Tarja on juuri treenaamassa ensi viikon lauantain (4.4.) livekeikaan omilla fb -sivuillaan (facebook.com/TarjaLeskinenVoc/). Keikka alkaa klo 19 ja luvassa on kansainvälistä, laadukkaasti esitettyä pop- ja rockmusiikkia noin tunnin verran. Keikka tulee Tarjan kotoa, hän säestää itseään pianolla.

Poppia ja rokkia á la Tarja verkossa 4.4.

Kukon karanteeniklubi

Seita & Friends on soittanut ravintola Kukossa yli 300 keikkaa keskiviikkoisin. Yksi koronavirus ei tuota perinnettä katkaise. Ensimmäinen karanteeniklubi koettiin jo kuluvan viikon keskiviikkona, kun yhtyeen kitaristi/basisti/laulaja Erkki Kaikkonen esitti livenä Neil Youngin, James Taylorin ja muutaman muun musiikkia.

Erkki Kaikkonen avasi Kukon Karanteeniklubin viime keskiviikkona.

Itsekriittinen muusikko totesi ensimmäisen vedon jälkeen melko tyhjentävästi.
-Jokaisen kannattaa silloin tällöin puhdistaa olemisensa häpäisemällä itsensä, jotta muut huomaavat, ettemme ole sen täydellisempiä kuin hekään.

Yleisö ei jakanut pelimannin kriittisyyttä vaan Kaikkosen esitys sai todella paljon positiivisia, kehuvia kommentteja. Video jää Kukon ja Seita & Friendsin fb -sivuille. Kaikkosen esitystä on katsottu tuhansia kertoja.

Ensi keskiviikkona esiintymisvuorossa on Heikki ”Hese” Viinamäki.

-Jotain omaa ja sellaista, mitä ei olla keikoilla esitetty. Kliimaksina saatan hieman torveillakin, Viinamäki raottaa ensi keskiviikon klubin sisältöä.

Kukon karanteeniklubia voi seurata keskiviikkoisin klo 19.30 (20.30 Suomessa) Kukon ja orkesterin fb -sivuilla. facebook.com/kukkofuengirola/ tai facebook.com/seitaandfriends/
Kukon fb -sivuilla näytetään myös vanhoja livetaltiointeja. Muutamia keikkoja on otettu kokonaan talteen monikameratuotantona ja niitä näytetään lähipäivinä seuraavasti. Keikat ilmestyvät Kukon fb -sivulle aina klo 19.30. (20.30. Suomen aikaa)

La. 28.3. Pepe Willberg & Band
Su. 29.3. Miitri Aaltonen & Heidi Bergbacka
Ke. 1.4. Kukon Karanteeniklubi, Hese Viinamäki from Seita & Friends LIVE
To. 2.4. Milana Misic, Lailan laulut 1
Pe. 3.4. Milana Misic, Lailan laulut 2

Jaa artikkeli:

Mainos
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pitäisikö koululaisten lomaa siirtää myöhemmäksi?

View Results

Loading ... Loading ...
Mainos