Pieni maanjäristys Aurinkorannikon läheisyydessä

Kyseinen liikehdintä osoittautui pieneksi maanjäristykseksi. Sen voimakkuus oli 4,3 magnitudia. Järistyksen keskus oli Arriaten kunnan alueella Rondan vuoristossa. Järistys tuntui lievänä myös Aurinkorannikon suomalaisalueilla Mijasissa ja Benalmádenassa.

Toistaiseksi ei ole raportoitu mistään järjistyksen aiheuttamista tuhoista.

Pienet maanjäristykset ovat melko tavallisia alueella. Nyt koettu järistys oli voimakkain viime kuukausina. Jos keskus sattuisi olemaan keskellä kaupunkia, tuollainen järistys saattaisi aiheuttaa pieniä tuhoja, ei mittavia.

Asiasta kertoi Málagalainen Diariosur.es -sivusto.

Jaa artikkeli:

Mainos
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pitäisikö koululaisten lomaa siirtää myöhemmäksi?

View Results

Loading ... Loading ...
Mainos