Fuengirolassa ja Marbellassa ensimmäiset korona positiiviset

Marbellassa on todettu kolme positiivista koronaviruksen kantajaa. He kaikki ovat samaa perhettä ja heillä on yhteys aiemmin Sevillassa sairastuneeseen henkilöön. Marbellan sairastuneet ovat 42 ja 53 -vuotiaat miehet sekä 81 vuotias nainen. He ovat kotihoidossa terveysministeriön ohjeiden mukaisesti.

Fuengirolan tapaus on vastikään ollut matkalla Italiassa Emilia-Romagnassa. Hänellä ei tiettävästi ole yhteyttä Marbellan tai Sevillan tapauksiin. Myös Fuengirolassa sairastunut on ohjeiden mukaisesti kotihoidossa.

Kaikki tapaukset ovat siis kotihoidossa. Heidän tilaansa seurataan aktiivisesti.

Asiasta uutisoi ainakin Málaga Hoy -verkkolehti ja monet muut paikalliset mediat.

 

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

View Results

Loading ... Loading ...