Rankkasateita ja myrskytuulta

 

Aurinkorannikko muuttuu lähipäivien ajaksi ainakin jossain määrin saderannikoksi. Tämänhetkisen ennusteen mukaan erityisesti keskiviikkona ja torstaina on tiedossa jopa rankkasateita. Espanjan ilmatieteenlaitos AEMET on antanut alueelle keskiviikolle ja torstaille keltaisen varoituksen runsaasta sateesta ja kovasta tuulesta. On myös mahdollista, että varoitus joudutaan vielä nostamaan oranssille tasolle.

Viikonlopuksi sää näyttäisi hieman selkenevän, mutta esimerkiksi Fuengirolan ennusteessa on maanantaihin asti sadetta yli 50% todennäköisyydellä. Poikkeuksen tekee lauantai, jolloin näyttäisi olevan vain 15-20% todennäköisyys sateelle.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...